Sharpen your meat cutting knife well. Wash the pork in cool water and pat dry with a clean cloth towel. Cut the meat into pieces approximately 4-5 cm in size. Peel the onions, rinse under running water and cut into rings. Wash and chop vegetables and herbs for serving. Prepare a deep container for marinating, skewers and grill for frying, a tray or dish. Tip: pork for barbecue does not require pre-soaking, but it is better to remove film and excess fat from the meat in advance so that the barbecue does not turn out to be too greasy.
Хорошо наточите нож для нарезки мяса. Свинину вымойте в прохладной воде и обсушите чистым тканевым полотенцем. Нарежьте мясо кусочками размером примерно 4-5 см. Репчатый лук очистите, сполосните под проточной водой и нарежьте кольцами. Помойте и нарежьте овощи и зелень для подачи. Подготовьте глубокую емкость для маринования, шампуры и мангал для жарки, поднос или блюдо. Совет: свинина для шашлыка не требует предварительного замачивания, но лучше заранее удалить с мяса пленку и лишнее сало, чтобы шашлык не получится чересчур жирным.
Marinate the kebab in mayonnaise. Place mayonnaise, salt and a mixture of peppers in a deep bowl, mix everything. In a separate plate, crush the onion a little with your hands so that it releases the juice. Place the meat in mayonnaise with spices, add onion and stir so that the marinade evenly covers all pieces of meat. Cover the container with cling film. Leave the meat to marinate for at least 5 hours.
Замаринуйте шашлык в майонезе. В глубокую миску выложите майонез, соль и смесь перцев, все перемешайте. В отдельной тарелке немного помните лук руками, чтобы он пустил сок. Выложите мясо в майонез со специями, добавьте лук и размешайте так, чтобы маринад ровно покрывал все кусочки мяса. Накройте емкость пищевой пленкой. Оставьте мясо мариноваться не менее чем на 5 часов.
Fry the meat. Place coals on the grill, light the fire and let the coals get hot. Thread the meat loosely onto skewers, alternating pieces with onion rings. Place the skewers on the grill and fry until done. Turn the skewers periodically, making sure the meat is cooked evenly on all sides.
Пожарьте мясо. Выложите в мангал угли, разожгите огонь и дайте углям раскалиться. Мясо неплотно нанизывайте на шампуры, чередуя куски с колечками лука. Шампуры положите на мангал и жарьте до готовности. Периодически переворачивайте шампуры, внимательно следя, чтобы мясо прожаривалось равномерно со всех сторон.
You can serve the finished kebab directly on the skewers, placing it on a large tray and garnishing with fresh herbs, tomatoes and cucumbers. For sauce lovers, serve spicy ketchup for barbecue in a separate bowl, after chopping fresh green onions into it.
Подать готовый шашлык можно прямо на шампурах, выложив на большой поднос и украсив свежей зеленью, помидорами и огурцами. Для любителей соусов подайте в отдельной пиале острый кетчуп для шашлыка, предварительно накрошив в него свежий зеленый лук.