Prepare all the necessary ingredients and work surface. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Подготовьте шампиньоны: промойте их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов.
Cut the red onion into half rings.
Красный лук нарежьте полукольцами.
Cut the champignons into slices. Cut the chicken liver into small cubes.
Шампиньоны нарежьте дольками. Куриную печень нарежьте небольшим кубиком.
Melt butter in a frying pan. Place chicken liver and mushrooms in the pan. Add salt and pepper to taste.
Растопите на сковороде сливочное масло. Выложите на сковороду куриную печень и грибы. Добавьте соль и перец по вкусу.
Fry the mushrooms and liver, stirring occasionally, for 7-8 minutes.
Обжарьте грибы и печень, помешивая, в течение 7–8 минут.
Add the onion to the pan and fry everything together until tender, 1-2 minutes.
Добавьте на сковороду лук и жарьте еще все вместе до готовности 1–2 минуты.
Remove the dish from the heat and place on serving plates.
Снимите блюдо с огня и выложите на порционные тарелки.
Serve chicken liver with mushrooms, flavored with sour cream, garnished with herbs and crushed cashew nuts.
Подавайте куриную печень с грибами, сдобрив сметаной, украсив зеленью и дроблеными орешками кешью.