Wash the eggs and hard-boil for 10 minutes. Sterilize jars and lids for pickling eggs.
Яйца помойте, сварите вкрутую в течение 10 минут. Банки и крышки для маринования яиц простерилизуйте.
Cook the marinade for the eggs. Combine wine vinegar, water, sugar, liquid smoke, salt and a mixture of peppers in a saucepan. Bring to a boil and simmer over low heat for about 10 minutes.
Сварите маринад для яиц. Смешайте в кастрюле винный уксус, воду, сахар, "жидкий дым", соль и смесь перцев. Доведите до кипения и проварите на медленном огне примерно 10 минут.
Marinate the eggs. Peel the boiled eggs and place them in jars. Pour the hot marinade over the eggs. Close the jars tightly with lids and wait until they cool. After cooling completely, place the pickled eggs in the refrigerator for 7 days.
Замаринуйте яйца. Вареные яйца очистите от скорлупы и сложите в банки. Залейте яйца горячим маринадом. Плотно закройте банки крышками и дождитесь, пока они остынут. После полного остывания уберите маринованные яйца в холодильник на 7 дней.
Serve the pickled eggs with a glass of cold beer.
Подавайте маринованные яйца с бокалом холодного пива.