Rinse the wings with running water and dry with a cloth towel. Peel the garlic. Wash the tomatoes, cucumbers and cilantro, cut the vegetables and sprinkle them with chopped herbs.
Промойте проточной водой крылышки, просушите тканевым полотенцем. Очистите чеснок от шелухи. Вымойте помидоры, огурцы и кинзу, сделайте нарезку из овощей и посыпьте их нарезанной зеленью.
Combine ingredients for marinade. Take a deep bowl and mix mayonnaise, tomato paste, and soy sauce in it. Grind the garlic in a press and add to the bowl. Pepper the resulting sauce. Mix everything thoroughly.
Соедините ингредиенты для маринада. Возьмите глубокую миску и смешайте в ней майонез, томатную пасту, соевый соус. Чеснок измельчите в прессе и добавьте в миску. Поперчите получившийся соус. Все тщательно перемешайте.
Soak the meat in the marinade. Place the wings in the marinade and mix well to coat the meat evenly. Soak the wings in the marinade for at least 30 minutes.
Замочите в маринаде мясо. Положите крылышки в маринад, хорошо перемешайте, чтобы смесь равномерно покрыла мясо. Выдержите крылышки в маринаде минимум 30 минут.
Bake the kebab on coals. Heat the coals in the grill. Place the wings on skewers and cook for about 20 minutes on each side. Periodically turn the skewers and check the doneness of the wings.
Запеките шашлык на углях. Раскалите угли в мангале. Наденьте крылышки на шампуры и готовьте около 20 минут с каждой стороны. Периодически переворачивайте шампуры и проверяйте готовность крылышек.
Serve charcoal-grilled meat with plenty of fresh vegetables and herbs.
Мясо, приготовленное на углях, подавайте с большим количеством свежих овощей и зелени.