Rinse the chicken in cold running water, pat dry with paper towels and cut into equal strips. Wash the vegetables and mushrooms, peel them from the outer layer and cut them: peppers into strips, onions into rings, carrots into strips, mushrooms into neat slices. Chop the garlic with a knife and cut the ginger into thin rings. Boil water and heat oil in a wok.
Промойте в холодной проточной воде курицу, просушите бумажными полотенцами и нарежьте на равные полосы. Овощи и грибы вымойте, очистите от наружного слоя и порежьте: перец – полосками, лук – кольцами, морковь – соломкой, грибы – аккуратными пластинами. Чеснок измельчите с помощью ножа, а имбирь нарежьте тонкими кольцами. Вскипятите воду и разогрейте масло в сковороде вок.
Place the noodles in boiling water and cook according to the instructions on the package. Place the boiled udon in a colander and rinse well in cold water to prevent the noodles from sticking.
В кипящую воду опустите лапшу, варите по инструкции, указанной на упаковке. Отваренный удон переместите в дуршлаг и хорошо промойте в холодной воде, чтобы лапша не слиплась.
In preheated oil in a wok, fry the ginger and garlic for about 2-3 minutes. Then add the chicken, fry for another 5-7 minutes and transfer everything to a plate.
В заранее разогретом масле в сковороде вок жарьте имбирь и чеснок примерно 2-3 минуты. После добавьте курицу, обжаривайте еще 5-7 минут и переложите все на тарелку.
Add mushrooms to the same oil, fry for 3 minutes, add carrots cut into strips, fry until soft. Add peppers and onions to the pan and fry until soft.
В то же масло отправьте грибы, жарьте 3 минуты, добавьте нарезанную соломкой морковь, обжаривайте до мягкости. В сковороду всыпьте перец и лук, жарьте также до мягкости.
When the vegetables are ready, return the chicken to the pan and add the noodles. Add the teriyaki and soy sauces and cook over high heat, stirring constantly, for 3-4 minutes until the liquid has evaporated.
Когда овощи будут готовы, верните в сковороду курицу и добавьте лапшу. Влейте соусы терияки и соевый, и готовьте на сильном огне, постоянно помешивая, 3-4 минуты, пока жидкость не выпарится.
Divide the udon among plates and garnish with sesame seeds and green onions.
Разложите удон по тарелкам, украсьте кунжутом и зеленым луком.