Wash all vegetables and peel them as needed. Cut the zucchini into medium slices and the onion into half rings. Coarsely grate the carrots or cut the carrots and peppers into thin strips. Chop the garlic and green onions.
Промойте все овощи и почистите их по необходимости. Кабачки нарежьте средними дольками, лук- полукольцами. Крупно натрите морковь или нарежьте морковь и перец тонкой соломкой. Чеснок и зеленый лук измельчите.
Place the vegetables into a preheated wok pan one after another at intervals of 1-2 minutes. When ready, add garlic, onion, salt and pepper, stir thoroughly and fry for 1 minute.
В заранее разогретую сковороду вок отправьте овощи друг за другом с интервалом в 1-2 минуты. По мере готовности добавьте чеснок, лук, соль и перец, тщательно перемешайте и обжаривайте 1 минуту.
Then add soy sauce and cover the wok with a tight lid, leave to simmer for about 5-6 minutes over low heat.
Затем добавьте соевый соус, и накройте вок плотной крышкой, оставьте томиться около 5-6 минут на медленном огне.
Place the contents of the wok on plates and sprinkle with cilantro and sesame seeds.
Выложите содержимое вока на тарелки и присыпьте кинзой и кунжутом.