Marinate the meat. To do this, cut it into strips, mix the spices, then combine the seasoning mixture and the beef. Leave to marinate for 30 minutes. Preheat the grill to 200°C, then place the wok on the grill and leave to preheat for 15 minutes.
Замаринуйте мясо. Для этого нарежьте его полосками, смешайте специи, затем соедините смесь приправ и говядину. Оставьте мариноваться на 30 минут. Разогрейте гриль до температуры 200°С, затем на решетку поставьте сковороду вок и оставьте на 15 минут прогреваться.
Peel the onion and garlic, cut the onion into half rings, chop the garlic. Finely chop the greens, shred the cabbage, and cut the peppers and carrots into strips.
Очистите лук и чеснок, нарежьте лук полукольцами, чеснок измельчите. Зелень мелко порубите, капусту нашинкуйте, а перец и морковь нарежьте полосками.
Place the beef in a wok greased with vegetable oil. Roast the meat for 35 minutes, stirring occasionally, then transfer the beef to a plate. Place the vegetables on the wok and saute them for about 10 minutes, add the beef to the vegetables, sprinkle with herbs and stir.
На смазанный растительным маслом вок поместите говядину. Жарьте мясо в течение 35 минут, периодически помешивая, затем переложите говядину на тарелку. Выложите на вок овощи и пассируйте их около 10 минут, добавьте говядину к овощам, посыпьте зеленью и перемешайте.
Before serving, pour soy sauce over the dish and sprinkle with red pepper flakes.
Перед подачей полейте блюдо соевым соусом и посыпьте хлопьями красного перца.