Prepare the chicken meat - clean it of veins, fat and chaff, and rinse. Peel carrots, peppers, onions, ginger and also wash under running water.
Приготовьте мясо курицы – очистите его от прожилок, жира и плевы, промойте. Морковь, перец, лук, имбирь очистите от кожуры и также помойте под проточной водой.
Cut the chicken into strips, carrots into bars, sweet peppers, onions and ginger root into cubes.
Нарежьте полосками мясо курицы, морковь - брусками, перец сладкий, лук и корень имбиря - кубиками.
Pour boiling water over the noodles, let them sit for 5 minutes, and then rinse.
Залейте кипятком лапшу, подержите ее 5 минут, а затем промойте.
First fry the ginger in olive oil for 1 minute, then add the chicken and cook for 15 minutes. Then sequentially add onions, carrots, and bell peppers to the pan.
На оливковом масле 1 минуту обжарьте сначала имбирь, затем отправьте к нему курицу и готовьте 15 минут. Затем последовательно отправляйте в сковороду лук, морковь, сладкий перец.
Add noodles, sauce and spices to the pan last. Simmer for 5-10 minutes until done.
Последними в сковородку выкладывайте лапшу, соус и специи. Тушите 5-10 минут до готовности.
Emphasize the noodles laid out on a plate with bright vegetables. Orange carrots and multi-colored peppers will add liveliness to the dish. Use parsley or chives.
Лапшу, выложенную на тарелку, подчеркните яркими овощами. Живость блюду придаст оранжевая морковь, разноцветный перец. Используйте зелень петрушки или перьевого лука.