Prepare meat, vegetables and spices. Wash the zucchini. Peel the carrots, remove the seeds from the peppers, and wash them. Peel the garlic and cut into slices.
Приготовьте мясо, овощи и специи. Помойте кабачок. Очистите морковь от кожицы, а перец от семян, помойте. Очистите чеснок и нарежьте пластинками.
Cut the chicken into oblong pieces or strips, add 3 tablespoons of teriyaki sauce, finely chopped garlic, mix and leave for 15 minutes.
Нарежьте продолговатыми кусочками или полосками куриное мясо добавьте к нему 3 столовых ложки соуса терияки, мелко нарезанный чеснок, перемешайте и оставьте на 15 минут.
Chop the vegetables. Zucchini and carrots - in cubes, peppers - in strips.
Нарежьте овощи. Кабачки и морковь – брусочками, перец – соломкой.
Boil water, add salt, add noodles and cook for 5-7 minutes. Rinse under running water.
Вскипятите воду, подсолите, отправьте в нее лапшу и варите 5-7 минут. Промойте под проточной водой.
In a frying pan heated with 2 tablespoons of vegetable oil, fry the meat for 2 minutes until half cooked.
На разогретой с 2 ложками растительного масла сковороде обжарьте мясо в течение 2 минут до полуготовности.
Add vegetables to the meat and fry them for 7 minutes, then add the prepared noodles and 2 tablespoons of teriyaki sauce and simmer for another 1 minute.
Добавьте к мясу овощи и обжарьте их 7 минут, затем отправьте готовую лапшу и 2 ложки соуса терияки и тушите еще 1 минуту.
When serving, present the dish using parsley and cherry tomatoes. Also sprinkle it with sesame seeds.
При подаче блюдо презентуйте с использованием зелени петрушки и помидор черри. Также посыпьте его кунжутом.