Set out all the products, peel and wash the onions, peppers, carrots, ginger. Measure out the required amount of seafood.
Выставите все продукты, очистите и помойте лук, перец, морковь, имбирь. Отмерьте необходимое количество морепродуктов.
Pour boiling water over the squid, remove the film and cut into rings. Add shrimp, octopus and soy sauce. Add salt and pepper to taste. Leave to marinate for 10 minutes.
Кальмары обдайте кипятком, снимите пленку и нарежьте кольцами. Добавьте к ним креветки, осьминоги и залейте соевым соусом. Присолите и поперчите по вкусу. Оставьте мариноваться 10 мин.
Chop the onions, carrots and peppers. First, fry the ginger in a pan for 1 minute, then add the onion, carrots and bell pepper.
Нарежьте лук, морковь и перец. Первым на сковороде обжарьте 1 минуту имбирь, затем добавьте лук, морковь и сладкий перец.
After 5 minutes, add seafood to the vegetables and fry for 2 minutes.
К овощам через 5 минут добавьте морепродукты, обжаривайте 2 минуты.
Cook the noodles for 10 minutes, rinse. Then add it to the seafood and vegetables, stir and simmer for a few more minutes.
Сварите лапшу на протяжении 10 минут, промойте. Затем добавьте ее к морепродуктам и овощам, перемешайте и тушите еще несколько минут.
Place wok noodles with vegetables and seafood in a heap on a plate, place shrimp and squid rings, and octopus meat on top. You can add any greens to your taste.
На тарелку выложите горкой лапшу вок с овощами и морепродуктами, сверху уложите креветки и кольца кальмаров, мясо осьминога. Можно добавить любую зелень по вкусу.