Peel the garlic and cut into slices. Peel the potatoes, rinse and dry, and then cut them into slices.
Чеснок очистите и нарежьте ломтиками. Почистите картофель, промойте и обсушите, а затем нарежьте его кружочками.
Heat vegetable oil in a wok pan and add sliced garlic there, fry it until garlic oil appears in the pan and the slices themselves change color to brown.
Разогрейте на сковороде вок растительное масло и положите туда нарезанный ломтиками чеснок, обжаривайте его до тех пор, пока на сковороде не появится чесночное масло, а сами ломтики не поменяют цвет на коричневый.
Heat a wok with garlic oil on the largest burner over high heat. Arrange the potato slices and cook for 2 minutes until lightly browned. Turn the potatoes over and reduce the heat slightly and fry the other side. Place the finished circles on a plate and start frying the second batch of potatoes over high heat.
Раскалите на самой большой конфорке на сильном огне вок с чесночным маслом. Разложите кружочки картофеля и жарьте 2 минуты, пока не подрумянится. Перевернув картошку и немного убавив огонь, поджарьте вторую сторону. Готовые кружочки выложите на тарелку и начните жарить вторую партию картофеля на сильном огне.
Serve the finished potatoes in portions, garnishing with dill. If you wish, you can also serve sour cream with the potato wok.
Подавайте готовый картофель порционно, украсив укропом. Если есть желание, также можете подать к картофельному воку сметану.