Boil the rice and rinse with cold water. Cut the chicken fillet, onion, carrots and pepper into cubes.
Рис отварите и промойте холодной водой. Куриное филе, лук, морковь и перец нарежьте кубиками.
In a deep frying pan, fry the onions and carrots until half cooked, then add the fillet and fry for another 5 minutes, then add the peppers and peas to the dish, and then fry over medium heat for another 3 minutes.
В глубокой сковороде обжарьте лук и морковь до полуготовности, затем добавьте филе и обжаривайте еще 5 минут, после этого введите в блюдо перец и горошек, а потом на среднем огне обжаривайте еще 3 минуты.
Pour half a glass of water into the pan, mix all the ingredients and cover with a lid. Simmer, stirring occasionally, until the vegetables are soft. Then add rice and soy sauce and fry for a couple of minutes.
В сковороду влейте полстакана воды, перемешайте все ингредиенты и накройте крышкой. Тушите, периодически помешивая, пока овощи не станут мягкими. Затем добавьте рис и соевый соус и обжарьте пару минут.
Make a well in the center of the wok and pour in the lightly beaten egg. Quickly stir the eggs until cooked and sprinkle with sesame seeds.
В центре вока сделайте углубление и вылейте туда слегка взбитое вилкой яйцо. Быстро перемешивайте яйца до готовности и посыпьте кунжутом.
Serve the dish in portions, first pouring soy sauce or teriyaki sauce over the wok.
Подавайте блюдо порционно, предварительно полив вок соевым соусом или соусом терияки.