Prepare a frying pan and saucepan. Wash the vegetables.
Приготовьте сковороду и кастрюлю. Помойте овощи.
Boil the rice noodles.
Отварите рисовую лапшу.
Chop the garlic and fry in sunflower oil. Fry the washed and peeled shrimp for 2-3 minutes in the resulting garlic oil and place in a separate container. Peel all the vegetables, cut into small strips and fry until the vegetables release their juice and become soft.
Чеснок нарежьте и обжарьте на подсолнечном масле. Помытые и очищенные креветки пожарьте 2-3 минуты на полученном чесночном масле и выложите в отдельную емкость. Очистите все овощи, нарежьте небольшими полосками и обжарьте до момента, когда овощи пустят сок и станут мягкими.
Add noodles, shrimp, sliced cucumber and black pepper to the pan. Pour in soy sauce and simmer for 2-3 minutes.
Добавьте в сковороду лапшу, креветки, нарезанный огурец и черный перец. Залейте соевым соусом и тушите 2-3 минуты.
Sprinkle with sesame seeds if desired. Add lettuce leaves.
По желанию посыпьте кунжутом. Добавьте листья салата.