Before you start cooking, wash and peel all the vegetables, remove the stem from the pepper and remove the seeds. Cut the carrots into thin long strips (3-5cm) or, if possible, chop them thinly. Now cut the bell pepper into oblong, thin strips (3-5cm). Cut the onion into small cubes. Chop the garlic clove using a special garlic press or a knife. You also need to chop the greens. Cut the chicken fillet into small cubes.
Перед началом готовки вымойте и очистите все овощи, удалите плодоножку у перца и очистите его от семян. Морковь нарежьте тонкими длинными полосками (3-5см.) или, если есть возможность, тонко нашинкуйте ее. Теперь нарежьте болгарский перец продолговатыми нетолстыми полосками (3-5см.). Репчатый лук порежьте мелкими кубиками. Зубчик чеснока измельчите с помощью специального пресса для чеснока или ножом. Так же нужно измельчить зелень. Куриное филе нарежьте мелкими кубиками.
Pour a little vegetable oil into a thick-bottomed frying pan (or a wok, if you have one), then add the chopped onion and chopped garlic. Fry them until light golden brown, stirring constantly. Next, add the remaining vegetables and fillets to the pan. Stir-fry until the meat begins to brown. Then pour half a glass of water and soy sauce into the pan. Mix all ingredients and cover the pan with a lid. Simmer, stirring, until the vegetables are soft and the sauce thickens. If necessary, you can salt the contents of the pan.
В сковороду с толстым дном (или в сковороду вок, если такая есть) влейте немного растительного масла, после чего выложите нарезанный лук и измельченный чеснок. Обжарьте их до легкого золотистого цвета, при этом постоянно помешивая. Далее добавьте в сковороду оставшиеся овощи и филе. Помешивая, жарьте, пока мясо не начнет подрумяниваться. После чего в сковороду влейте полстакана воды и соевый соус. Перемешайте все ингредиенты и накройте сковороду крышкой. Тушите, помешивая, пока овощи не станут мягкими, а соус не загустеет. При необходимости можно содержимое сковороды можно посолить.
Boil the noodles in salted water according to the instructions on the package. Then place it in a colander to drain off excess water. There is no need to rinse the noodles. Then place the noodles in a frying pan with the stewed vegetables and chicken, mix everything well and simmer for another 3-4 minutes over low heat. Taste the noodles, add a little more salt to the dish if necessary, then stir again.
Лапшу отварите в подсоленной воде согласно инструкции, указанной на упаковке. После чего откиньте ее на дуршлаг, чтобы стекла лишняя вода. Промывать лапшу не нужно. Потом выложите лапшу в сковороду к тушеным овощам и курице, хорошо перемешайте все и протушите еще 3-4 минуты на слабом огне. Попробуйте лапшу на вкус, при необходимости добавьте еще немного соли в блюдо, после чего снова его перемешайте.
Serve the wok in portions, garnishing it with herbs if desired.
Вок подавайте порционно, по желанию украсив его зеленью.