Cut meat and vegetables into cubes.
Нарежьте брусочками мясо и овощи.
Put water on the fire and boil the buckwheat noodles. To do this, boil water, add a little salt, place buckwheat noodles in boiling water, and boil for no more than 15 minutes. Then drain off the excess water.
Поставьте на огонь воду и отварите гречневую лапшу. Для этого вскипятите воду, добавьте немного соли, в кипящую воду опустите гречневую лапшу, отваривайте не более 15 минут. Затем слейте лишнюю воду.
Place the meat in a frying pan with heated olive oil, add salt and pepper, then add the chopped vegetables. Pour sweet and sour sauce into them and fry over high heat.
Поместите мясо на сковороду с нагретым оливковым маслом, добавьте к нему соль и перец, затем загрузите нарезанные овощи. Влейте к ним кисло-сладкий соус и обжаривайте на сильном огне.
Add boiled noodles, cover and simmer over low heat for 1-2 minutes.
Добавьте отваренную лапшу, накройте крышкой и тушите на медленном огне 1- 2 минуты.
Place the noodles in the middle of the plate, surround them with pork and vegetables, and sprinkle sesame seeds on top if desired.
Лапшу выложите на средину тарелки, вокруг нее - свинину и овощи, сверху по желанию обсыпьте кунжутом.