Cut out the stem of the pepper and remove the seeds. Cut the pepper into thin strips. Peel the carrots and garlic. Finely chop the garlic. Boil water for noodles. Cut the fish into small pieces.
У перца вырежьте плодоножку и вычистите его от семян. Нарежьте перец тонкой соломкой. Почистите морковь и чеснок. Мелко нарежьте чеснок. Вскипятите воду для лапши. Нарежьте рыбу небольшими кусочками.
Place egg noodles in boiling water and cook until done. After the noodles are cooked, place the cooked noodles in a colander to drain.
В кипящую воду положите яичную лапшу и варите ее до готовности. После того, как лапша сварилась, переложите готовую лапшу в дуршлаг, чтобы стекла вода.
Fry ginger, carrots, peppers and garlic in a deep frying pan over high heat, stirring constantly. Then pour in soy sauce and add noodles. Continue cooking for another 3 minutes.
Обжарьте в глубокой сковороде на сильном огне, имбирь, морковь, перец и чеснок, постоянно помешивая. Затем влейте туда соевый соус и добавьте лапшу. Продолжайте жарить еще 3 минуты.
Add the chopped salmon fillets to the remaining ingredients and cook for another 2 minutes, remember to stir. Turn off the stove and let stand covered for 3-5 minutes.
Добавьте нарезанное филе лосося к остальным ингредиентам и готовьте еще 2 минуты, не забывайте помешивать. Выключите плиту и дайте постоять под крышкой 3-5 минут.
Sprinkle the finished dish with sesame seeds, hot red pepper rings and green onions.
Посыпьте готовое блюдо кунжутом, колечками острого красного перца и зеленым луком.