Wash and peel carrots, peppers, garlic, onions and zucchini.
Вымойте и очистите морковь, перец, чеснок, лук и кабачки.
Chop onions into half rings, carrots, peppers, tomatoes, zucchini, mushrooms into thin strips. Chop the garlic with a knife and cut the chicken breast into strips.
Нашинкуйте лук полукольцами, морковь, перец, помидоры, кабачки, грибы - тонкими полосками. Чеснок измельчите ножом, а куриную грудку нарежьте полосками.
Boil the noodles according to the instructions, rinse with cold water and add a little oil if desired. Heat a frying pan over high heat, pour a little oil into it and fry the onion for no more than 1 minute, then add peppers and carrots to it.
Отварите лапшу в соответствии с инструкцией, промойте холодной водой и, при желании, можете добавить туда немного масла. Разогрейте сковороду на сильном огне, налейте туда немного масла и жарьте лук не более 1 минуты, затем добавьте к нему перец и морковь.
Transfer the vegetables to a plate, and put the breast, zucchini and mushrooms in the pan, fry and mix with the rest of the vegetables. At the end, add garlic, spices to taste and 2-3 tbsp. soy sauce. Stir and combine with noodles. Place the finished dish on a plate.
Переложите овощи на тарелку, а в сковороду положите грудку, кабачки и грибы, обжарьте и смешайте с остальными овощами. В конце добавьте чеснок, специи по вкусу и 2-3 ст.л. соевого соуса. Перемешайте и смешайте с лапшой. Выложите готовое блюдо на тарелку.
Serve the dish garnished with fresh herbs, sprinkled with black or white sesame seeds or roasted peanuts.
Подавайте блюдо, украшенное свежей зеленью, посыпанное черным или белым кунжутом или жареным арахисом.