Wash the chicken meat in cold water and cut into small pieces. Rinse the vegetables. Cut the peppers and tomatoes into strips, the onion into half rings, and pass the garlic through a press.
Помойте мясо курицы в холодной воде и нарежьте небольшими кусочками. Ополосните овощи. Перец и помидоры нарежьте соломкой, лук полукольцами, чеснок пропустите через пресс.
Boil the noodles until tender, then rinse in cold water, place in a bowl and add 2 tsp. olive oil, stir.
Отварите лапшу до готовности, а затем промойте в холодной воде, переложите в миску и добавьте 2 ч.л. оливкового масла, перемешайте.
Then pour the meat into the wok and fry over high heat until the color changes, stirring constantly. Add vegetables and fry over medium heat for about 6-7 minutes
Затем засыпьте в вок мясо и обжаривайте на сильном огне до изменения цвета, постоянно помешивайте. Добавьте овощи и прожаривайте дальше на среднем огне около 6-7 минут
When the time is up, add the noodles and season with soy sauce, stir thoroughly and simmer for 10 minutes. A couple of minutes before readiness, you can add fresh herbs or green beans.
По окончанию времени добавьте лапшу и заправьте соевым соусом, тщательно размешайте и подержите на огне 10 минут. За пару минут до готовности можно добавить свежую зелень или стручковую фасоль.
Before serving, add a little sesame seeds, green onions and hot red pepper rings, this will give the dish even more piquancy and appetizing.
Перед подачей добавьте немного кунжута, зеленого лука и колечки жгучего красного перца, это придаст блюду еще больше пикантности и аппетитности.