Rinse the shrimp, peel, remove the shell, head, and remove the intestinal vein. Wash the vegetables under cold running water and cut into thin slices.
Промойте креветки, очистите, снимите панцирь, голову, удалите кишечную вену. Под холодной проточной водой вымойте овощи, нарежьте тонкими слайсами.
Pour boiling water over the funchose for 5-7 minutes. Place in a colander and let the water drain.
Залейте фунчозу кипятком на 5-7 минут. Переложите в дуршлаг и дайте стечь воде.
Heat a wok, pour in vegetable oil. Add shrimp and fry over high heat for 2-3 minutes. Add vegetables, add salt and pepper. Fry for 3-4 minutes.
Разогрейте вок, влейте растительное масло. Положите креветки, обжарьте на сильном огне 2-3 минуты. Всыпьте овощи, добавьте соль, перец. Жарьте 3-4 минуты.
Add chilled funchose to the mixture of shrimp and vegetables. Season with curry sauce, stir, fry over high heat for 2-3 minutes.
К смеси из креветок и овощей переложите охлажденную фунчозу. Заправьте соусом карри, перемешайте, жарьте на сильном огне 2-3 минуты.
Decorate the dish with small sheets of nori, sprinkle with sesame seeds and fresh herbs.
Украсьте блюдо небольшими листами нори, посыпьте кунжутом и свежей зеленью.