Wash the chicken breast under cold running water, remove the skin and films, cut the meat into thin strips. Peel the vegetables, cut into small slices, and onion into half rings.
Помойте куриную грудку под холодной проточной водой, снимите кожу и пленки, нарежьте мясо тонкими полосками. Очистите овощи, нарежьте небольшими слайсами, лук – полукольцами.
Soak the funchose in boiling water for 3-4 minutes. Place in a colander to drain all the water.
Замочите фунчозу в кипятке на 3-4 минуты. Переложите в дуршлаг, чтобы стекла вся вода.
Heat a wok pan, add the chopped chicken and fry over high heat for 4 minutes. Add onion, fry for 2 minutes.
Разогрейте сковороду вок, переложите туда нарезанную курицу, обжарьте на сильном огне 4 минуты. Добавьте лук, жарьте 2 минуты.
Add eggplant and zucchini to the chicken and onion mixture, cover with a lid, and simmer for 2-3 minutes until the vegetables soften. Pour in soy and oyster sauces.
В смесь курицы и лука переложите баклажаны и цукини, накройте крышкой, тушите 2-3 минуты до размягчения овощей. Налейте соевый и устричный соусы.
Add chilled noodles to the chicken and vegetables, stir, simmer for 2-3 minutes.
К курице и овощам высыпьте охлажденную лапшу, перемешайте, тушите 2-3 минуты.
Serve the dish hot, sprinkle with fresh herbs and sesame seeds.
Блюдо подавайте горячим, посыпьте свежей зеленью и семенами кунжута.