Wash the chicken fillet under cold running water, remove the skin and films, cut the meat into small slices. Thaw the vegetable mixture. Cut the onion into thin half rings.
Помойте куриное филе под холодной проточной водой, уберите кожу и пленки, нарежьте мясо мелкими ломтиками. Разморозьте овощную смесь. Лук нарежьте тонкими полукольцами.
Pour boiling water over the funchose for 5-7 minutes. Place in a colander and let the water drain.
Залейте фунчозу кипятком на 5-7 минут. Переложите в дуршлаг и дайте стечь воде.
Pour vegetable oil into a preheated frying pan, add chopped onion, fry for 1 minute. Place the prepared fillet on the onion. Add salt, pepper to taste, soy sauce. Simmer for 10 minutes.
В разогретую сковороду налейте растительное масло, всыпьте нарезанный лук, обжарьте 1 минуту. К луку выложите подготовленное филе. Добавьте соль, перец по вкусу, соевый соус. Тушите 10 минут.
Add the Mexican mixture to the chicken and onions and fry for 3-4 minutes.
К курице с луком добавьте мексиканскую смесь, жарьте 3-4 минуты.
Place the chilled funchose into the pan with the chicken and vegetables and simmer for 5 minutes.
В сковороду с курицей и овощами переложите охлажденную фунчозу, тушите 5 минут.
Serve the dish hot. Add some sesame seeds and sprinkle with parsley.
Подавайте блюдо горячим. Добавьте немного семян кунжута и посыпьте петрушкой.