Wash the chicken breast, cut into strips. Wash the vegetables under cold running water. Chop the chili pepper with a knife, pass the garlic through a press. Rinse the rice well until the water underneath runs clear. Cut the onion into half rings. Cut the bell pepper and broccoli into slices.
Помойте куриную грудку, нарежьте соломкой. Вымойте овощи под холодной проточной водой. Перец чили измельчите ножом, чеснок пропустите через пресс. Хорошо промойте рис, пока вода под ним не станет прозрачной. Лук нарежьте полукольцами. Болгарский перец и брокколи нарежьте слайсами.
Place chopped breast, onion, chili pepper, and garlic in a deep bowl. Add 2 tbsp. olive oil, soy sauce. Leave to marinate for 60-80 minutes.
В глубокую миску положите нарезанную грудку, лук, перец чили, чеснок. Добавьте 2 ст.л. оливкового масла, соевый соус. Оставьте мариноваться на 60-80 минут.
Pour the washed rice into a saucepan, add water and salt. Cook until done.
Пересыпьте промытый рис в кастрюлю, залейте водой, посолите. Варите до готовности.
Pour 2 tbsp into a heated wok pan. vegetable oil, add the marinated chicken, fry over high heat for 3-4 minutes, stirring. Add soy sauce, broccoli and bell pepper. Fry for 2 minutes.
В разогретую сковороду вок влейте 2 ст.л. растительного масла, выложите замаринованную курицу, жарьте на сильном огне 3-4 минуты помешивая. Добавьте соевый соус, брокколи и болгарский перец. Жарьте 2 минуты.
Place some rice on a plate first, and then chicken and vegetables on top. Sprinkle with sesame seeds and chopped green onions.
Выложите на тарелку сначала немного риса, а сверху курицу с овощами. Посыпьте кунжутом и измельченным зеленым луком.