Thaw the shrimp, rinse them, remove the shells and heads, remove the tails and rinse the intestinal vein. Wash the vegetables, cut them into thin slices or strips. Pass the garlic through a press or chop it with a knife.
Разморозьте креветки, промойте их, снимите панцири и головы, удалите хвостики и промойте кишечную вену. Овощи помойте, нарежьте их тонкими слайсами или полосочками. Чеснок пропустите через пресс или измельчите ножом.
Place the noodles in a saucepan, pour boiling water over them and add salt. Cook until done, 3-4 minutes. Place in a colander to drain excess liquid and allow the noodles to cool.
Положите лапшу в кастрюлю, залейте кипятком, посолите. Варите до готовности 3-4 минуты. Откиньте на дуршлаг, чтобы стекла лишняя жидкость, а лапша остыла.
Pour sesame oil into a deep bowl, add chopped garlic and shrimp. Leave to marinate for 10-15 minutes.
В глубокую миску налейте кунжутное масло, высыпьте измельченный чеснок, креветки. Оставьте для маринования на 10-15 минут.
Place marinated shrimp in a wok pan and fry for 4 minutes over high heat. Add chopped vegetables, fry for 2-3 minutes.
Выложите в сковороду вок замаринованные креветки, обжарьте 4 минуты на сильном огне. Добавьте нарезанные овощи, жарьте 2-3 минуты.
Add chilled noodles to the mixture of shrimp and vegetables, add sauce, cover the dish with a lid, and simmer for 2 minutes.
К смеси из креветок и овощей пересыпьте охлажденную лапшу, добавьте соус, накройте блюдо крышкой, тушите 2 минуты.
Serve the dish hot. Sprinkle with black or white sesame seeds and chopped green onions.
Подавайте блюдо горячим. Посыпьте семенами черного или белого кунжута, а также измельченным зеленым луком.