Peel the champignons and cut into slices. Thinly slice the vegetables. Remove the stem and seeds from the chili pepper. Finely chop the ginger.
Очистите шампиньоны, нарежьте слайсами. Тонко нарежьте овощи. Удалите у перца чили плодоножку и семена. Мелко нарежьте имбирь.
Pour boiling water over the wok noodles, add vegetable oil and cook on the stove, stirring, for 7 minutes. After this, drain the excess water through a colander.
Лапшу вок залейте кипятком, добавьте растительное масло и варите на плите, помешивая, 7 минут. После этого слейте излишки воды через дуршлаг.
In a separate container, mix oyster and soy sauce, add sugar and vinegar. Add chopped ginger and chopped vegetables.
В отдельной емкости смешайте устричный и соевый соус, добавьте сахар и уксус. Засыпьте измельченный имбирь и нарезанные овощи.
Heat a wok pan, add 3 tbsp. any vegetable oil. Add vegetables in sauce, add sesame seeds and fry over high heat for 3 minutes, stirring.
Разогрейте сковороду вок, добавьте туда 3 ст.л. любого растительного масла. Добавьте овощи в соусе, всыпьте кунжут и обжарьте на сильном огне 3 минуты, помешивая.
Add boiled rice noodles to the resulting mixture and fry the entire dish until cooked for 4 minutes.
В полученную смесь добавьте отваренную рисовую лапшу и обжарьте все блюдо до готовности 4 минуты.
Garnish the rice noodles with fresh parsley or cilantro.
Украсьте рисовую лапшу свежей петрушкой или кинзой.