Prepare your work area and necessary utensils for cooking.
Подготовьте рабочее место и необходимую посуду к готовке.
Lay out all the ingredients on your work surface to make cooking easier. Measure out the required quantities of all ingredients and distribute into containers for easy access. Wash the zucchini and peel the onions.
Разложите все ингредиенты на рабочей поверхности, чтобы было удобнее готовить. Отмерьте необходимые количества всех ингредиентов и распределите по емкостям для простого доступа. Помойте кабачки и очистите лук от шелухи.
Cut the zucchini and onion into relatively large cubes. Heat the oil in a wok pan and fry the zucchini and onions in it for 5-7 minutes so that they do not soften, but are al dente. At the end of cooking, add soy sauce and chili pepper to the wok and mix thoroughly.
Порежьте кабачки и лук относительно крупным кубиком. Разогрейте на сковороде вок масло и обжаривайте на нем кабачки с луком 5-7 минут, чтобы они не размякли, а были аль денте. В конце приготовления добавьте в вок соевый соус и перец чили и тщательно перемешайте.
Serve hot zucchini in soy sauce on portioned plates; you can sprinkle sesame seeds on top of each serving.
Подавайте острые кабачки в соевом соусе на порционных тарелочках, сверху каждую порцию можно посыпать кунжутом.