Wash the vegetables and chicken breast, peel the garlic.
Помойте овощи и куриную грудку, очистите чеснок от шелухи.
Cut the chicken into cubes. In a small bowl, mix 3 tbsp. teriyaki sauce and 3 cloves of garlic, passed through a press. Marinate the chicken in the resulting mixture and leave for 15-20 minutes in the refrigerator.
Нарежьте курицу брусочками. В небольшой мисочке смешайте 3 ст.л. соуса терияки и 3 зубчика чеснока, пропущенных через пресс. Замаринуйте курицу в получившейся смеси и оставьте на 15-20 минут в холодильнике.
Place the udon noodles in boiling salted water and cook strictly according to the manufacturer's instructions. Cut the carrots, peppers and zucchini into fairly long strips.
В кипящую подсоленную воду опустите лапшу удон и варите строго по инструкции производителя. Морковь, перец и кабачок нарежьте довольно длинной соломкой.
Heat the oil in a frying pan and fry the chicken in it for 3-4 minutes. Then add the chopped vegetables to it and fry over high heat for another 7 minutes, the vegetables should be cooked, but still remain a little crispy. Add the remaining teriyaki sauce and cooked udon noodles, stir and let sit for 5 minutes.
Разогрейте на сковороде масло и 3-4 минуты обжаривайте на нем курицу. Затем добавьте к ней нарезанные овощи и обжаривайте на быстром огне еще 7 минут, овощи должны приготовиться, но все равно остаться немного хрустящими. Добавьте остатки соуса терияки и готовую лапшу удон, перемешайте и дайте настояться 5 минут.
Serve the finished noodles on portioned plates, sprinkling each serving with sesame seeds. You can replace the fork and knife with traditional bamboo chopsticks for a greater immersion in Asian culture.
Подавайте готовую лапшу на порционных тарелочках, посыпав каждую порцию кунжутом. Можно заменить вилку и нож традиционными палочками из бамбука для большего погружения в культуру Азии.