Prepare all the necessary ingredients and work surface. Rinse vegetables and mushrooms and dry with a paper towel. Cook the vegetables until tender. Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи и шампиньоны ополосните и просушите бумажным полотенцем. Овощи сварите до готовности. Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду.
Peel the boiled carrots and grate them on a coarse grater.
Вареную морковь очистите и натрите на крупной терке.
Grate the boiled potatoes on a coarse grater.
Вареный картофель натрите на крупной терке.
Grate the boiled eggs on a coarse grater as well.
Вареные яйца тоже натрите на крупной терке.
Cut the champignons and smoked chicken into small cubes.
Шампиньоны и копченую курицу нарежьте небольшим кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the mushrooms for 3-5 minutes. Salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте грибы 3-5 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Then assemble the salad. Place a layer of smoked chicken pieces on the bottom of the mold, and a layer of mayonnaise on it.
Затем соберите салат. На дно формочки выложите слой из кусочков копченой курицы, а на нее — слой майонеза.
Then add a layer of fried champignons.
Затем выложите слой обжаренных шампиньонов.
Then comes the potato layer.
Затем следует картофельный слой.
Then add a carrot layer.
Затем выложите морковный слой.
Now lay out a layer of eggs and cover them with a layer of mayonnaise.
Теперь выложите слой из яиц и покройте их слоем майонеза.
Let the salad sit for a while and remove the mold. Bon appetit!
Дайте салату немного настояться и снимите форму. Приятного аппетита!
Serve the salad in portions, garnishing with finely chopped fresh herbs.
Подайте салат порционно, украсив мелко нарубленной свежей зеленью.