Clean the fish fillets and rinse under running water. Dry with paper towels and cut into small pieces. Wash the vegetables, peel and cut into pieces of the same size. Chop the garlic into slices.
Очистите рыбное филе, промойте в проточной воде. Обсушите бумажными полотенцами и нарежьте небольшими кусочками. Овощи вымойте, очистите и нарежьте кусочками такого же размера. Чеснок нашинкуйте пластинками.
Salt the chopped fish, sprinkle with a mixture of lemon juice and zest, and bread in starch. Heat a large amount of oil in a wok and place the fish pieces into it. Fry over high heat for about 2-3 minutes. Place the fried fish on a thick layer of paper towels.
Нарезанную рыбу посолите, сбрызните смесью лимонного сока и цедры, запанируйте в крахмале. В воке разогрейте большое количество масла и опустите в него кусочки рыбы. Обжаривайте на сильном огне примерно 2-3 минуты. Обжаренную рыбу выложите на толстый слой бумажных полотенец.
Place chopped vegetables in the same oil and pour in oyster sauce. Fry over the same heat for 3-5 minutes. Make sure the vegetables don't lose their crunchy texture.
В то же масло положите нарезанные овощи и влейте устричный соус. Обжаривайте на таком же огне на протяжении 3-5 минут. Следите, чтобы овощи не потеряли свою хрустящую текстуру.
Return the fish to the pan. Add all the remaining ingredients, mix thoroughly and cook for about 2-3 minutes without reducing the heat.
Снова отправьте рыбу в сковороду. Добавьте все оставшиеся ингредиенты, тщательно перемешайте и готовьте около 2-3 минут, не уменьшая огонь.
Serve the dish with chopped fresh herbs.
Подавайте блюдо с измельченной свежей зеленью.