Wash all vegetables. Peel the onions and garlic.
Помойте все овощи. Очистите лук и чеснок от шелухи.
Mix seafood with soy sauce and leave to marinate. Cut the onion into half rings, pass the garlic through a special press, cut the carrots and bell pepper into strips.
Смешайте морепродукты с соевым соусом и оставьте мариноваться. Нарежьте лук полукольцами, пропустите чеснок через специальный пресс, нарежьте морковь и болгарский перец соломкой.
Brew glass noodles. By itself, it does not need cooking, so you just need to pour boiling water over it and leave for 4-5 minutes, and then immediately drain it into a colander and rinse with cold water if desired.
Заварите стеклянную лапшу. Сама по себе она не нуждается в варке, поэтому ее надо просто залить кипятком и оставить на 4-5 минут, а потом сразу слить в дуршлаг и по желанию промыть холодной водой.
Heat vegetable oil in a wok pan, add the onion and fry until golden brown, then add the carrots, fry a little more, add bell pepper and garlic, mix everything and cook over low heat for 4-5 minutes until the vegetables become soft.
Разогрейте на сковороде вок растительное масло, выложите лук и обжарьте до золотистого цвета, затем отправьте к нему морковь, обжарьте еще немного, добавьте болгарский перец и чеснок, перемешайте все и готовьте на небольшом огне 4-5 минут, чтобы овощи стали мягкими.
Place the prepared funchose into the frying pan with the vegetables, add the marinated seafood directly along with soy sauce. Add salt and pepper to taste, stir everything and cook for another minute.
Готовую фунчозу отправьте на сковороду к овощам, добавьте замаринованные морепродукты прямо вместе с соевым соусом. Посолите и поперчите по вкусу, перемешайте все и готовьте еще минуту.
Serve funchose on portioned plates. You can add decorations from fresh vegetables, such as cucumber slices, and herbs.
Подавайте фунчозу на порционных тарелках. Можно добавить украшения из свежих овощей, например, слайсов огурца, и зелени.