Wash the vegetables, peel the champignons, remove the skins from the zucchini, and remove the seeds from the peppers.
Помойте овощи, почистите шампиньоны, кабачки избавьте от шкурки, а из перца извлеките семена.
Let the egg noodles cook. Heat sunflower oil in a wok pan with ground ginger and fry the shrimp in it. Cut the vegetables into strips and the shallots into rings and fry along with the shrimp.
Поставьте вариться яичную лапшу. Разогрейте на сковороде вок подсолнечное масло с добавлением молотого имбиря и обжарьте в нем креветки. Нарежьте овощи соломкой, а лук шалот кольцами и обжарьте вместе с креветками.
Add prepared noodles, chili sauce and teriyaki sauce to the fried vegetables, mix everything, cover the pan with a lid and simmer the noodles with shrimp for 5 minutes over moderate heat. At the end of cooking, add large pieces of green onions.
В обжаренные овощи добавьте готовую лапшу, соус чили и соус терияки, перемешайте все, накройте сковороду крышкой и тушите лапшу с креветками 5 минут на умеренном огне. В конце приготовления добавьте крупные кусочки зеленого лука.
Serve the noodles in portions, sprinkle with sesame seeds, and you can also garnish the dish with fresh green onions.
Подавайте лапшу порционно, посыпав кунжутом, можно также украсить блюдо свежим зеленым луком.