Wash all vegetables and dry them. It is convenient to wash and dry mushrooms in a colander.
Помойте все овощи, обсушите их. Грибы удобно мыть и обсушивать в дуршлаге.
Cut the bell peppers, onions and carrots into strips, cut the mushrooms into thin slices.
Нарежьте болгарский перец, лук и морковь соломкой, грибы порежьте тонкими пластинками.
Boil water in a saucepan, salt it first, add noodles, cook for no more than 10 minutes. Mix soy sauce, wine, honey, starch in a separate container, leave for a few minutes.
Вскипятите в кастрюле воду, предварительно посолите ее, добавьте лапшу, варите не более 10 минут. Смешайте в отдельной емкости соевый соус, вино, мед, крахмал, оставьте на несколько минут.
Fry the vegetables in a frying pan until half cooked and add the prepared, pre-washed noodles and sauce, simmer for about 5 more minutes to evaporate the excess liquid. At the end, add sesame seeds and salt to taste.
Поджарьте овощи на сковороде до полуготовности и добавьте готовую, предварительно промытую лапшу и соус, тушите еще около 5 минут, чтобы выпарилась лишняя жидкость. В конце добавьте кунжут, посолите по вкусу.
It is not necessary to mix the noodles with vegetables immediately; you can do this immediately before serving, or you can give guests the opportunity to do it themselves.
Не обязательно смешивать лапшу с овощами сразу же, можно это сделать непосредственно перед подачей или же дать гостям возможность сделать это самостоятельно.