Wash all the vegetables, also rinse the beef under running water, remove excess moisture with damp towels. Peel the onions and garlic.
Помойте все овощи, говядину также промойте под проточной водой, удалите лишнюю влагу с помощью влажных полотенец. Очистите лук и чеснок от шелухи.
Cut the beef into small cubes or thick strips. Heat a wok pan with vegetable oil and fry the meat over high heat until golden brown. Then reduce the heat and add soy sauce and chopped garlic to the beef. Add some water to the pan and simmer for 20 minutes.
Нарежьте говядину мелкими брусочками или толстой соломкой. Разогрейте сковороду вок с растительным маслом и обжарьте мясо на сильном огне до золотистой корочки. Затем убавьте огонь и добавьте к говядине соевый соус и измельченный чеснок. Долейте в сковороду немного воды и протушите 20 минут.
While the meat is stewing, prepare the rice noodles. You need to cook it strictly according to the time in the instructions, since, depending on the manufacturer, the cooking time may vary.
Пока мясо тушится, приготовьте рисовую лапшу. Варить ее нужно строго по времени в инструкции, так как, в зависимости от производителя, время варки может отличаться.
When the meat is ready, remove it from the wok and fry the carrots cut into strips in the same frying pan; they will be ready in 2-3 minutes. Next, add onion half rings and sweet peppers cut into strips to the carrots. Fry everything together for another 5 minutes.
Когда мясо будет готово, снимите его со сковороды вок и на той же сковороде обжарьте нарезанную соломкой морковь, она будет готова через 2-3 минуты. Далее добавьте к моркови полукольца лука и нарезанный соломкой сладкий перец. Обжаривайте все вместе еще 5 минут.
Add stewed meat and boiled noodles to the prepared vegetables, add teriyaki sauce and sesame seeds, stir. Cook over low heat for another 2 minutes.
К готовым овощам отправьте протушенное мясо и заваренную лапшу, добавьте соус терияки и кунжутные семена, перемешайте. Готовьте на минимальном огне еще 2 минуты.
To make serving wok beef with teriyaki sauce a hit, place the finished dish in small, deep serving bowls and equip all guests with Asian chopsticks. You can also garnish the plates with sesame seeds and chili pepper if desired.
Чтобы подача вок с говядиной в соусе терияки произвела фурор, разложите готовое блюдо в небольшие глубокие порционные тарелочки и вооружите всех гостей азиатскими палочками для еды. Также можно украсить тарелочки кунжутными семенами и перцем чили по желанию.