Wash and peel the vegetables. Cut the onion into half rings and the pepper into strips. Drain excess liquid from squid and cut into thin strips.
Помойте и почистите овощи. Лук нарежьте полукольцами, перец – соломкой. Слейте лишнюю жидкость из кальмаров, нарежьте тонкими полосками.
Place onion half rings and chopped peppers into a preheated frying pan with vegetable oil, add salt to taste, fry the onions until soft, remove from the stove and cool.
На заранее разогретую сковороду с растительным маслом отправьте полукольца лука и нарезанный соломкой перец, добавьте соль по вкусу, обжарьте до мягкости лука, снимите с плиты и остудите.
In a small salad bowl, combine squid rings with fried and cooled bell peppers and onions. Drizzle with oil and sprinkle with herbs.
В небольшом салатнике смешайте кольца кальмара с обжаренными и охлажденными болгарским перцем и репчатым луком. Полейте маслом и посыпьте пряными травами.
Serve the salad in servings, topped with Worcestershire sauce and sprinkled with black or white sesame seeds.
Подавайте салат порционно, полив вустерширским соусом и посыпав семенами черного или белого кунжута.