Wash the intestines under cold running water and remove mucus. Wash the rice and onions. Cut the fat into small squares.
Вымойте кишки под холодной проточной водой, удалите слизь. Промойте рис, лук. Жир нарежьте мелкими квадратиками.
In a meat grinder, grind the insides with onions. Add fat, washed rice, water, salt, pepper. Fill the cleaned intestines with the resulting minced meat and tie the ends of the sausage with thread.
В мясорубке прокрутите внутренности с репчатым луком. Добавьте жир, промытый рис, воду, соль, перец. Полученным фаршем заполните очищенные кишки, перевяжите концы колбасы ниткой.
Place the resulting sausage in a saucepan of cold water and bring to a boil over high heat. After boiling, reduce the heat to about half and cook the sausage until cooked for at least 30 minutes.
В кастрюлю с холодной водой опустите получившуюся колбаску и на максимальном огне доведите до кипения. После закипания сделайте огонь меньше примерно наполовину и варите колбаску до готовности не меньше 30 минут.
Serve the sausage chilled with any Caucasian sauce.
Подавайте колбасу охлажденной с любым кавказским соусом.