Prepare all the necessary ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Prepare the chicken fillet: place it in a pan, cover with cold water, add salt and put the pan on the fire. Bring to a boil and cook for 15 minutes until tender. Remove the finished fillet from the pan and cool.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Приготовьте куриное филе: выложите его в кастрюлю, залейте холодной водой, посолите и поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения и варите 15 минут до готовности. Готовое филе достаньте из кастрюли, остудите.
Cut the onion into small cubes.
Репчатый лук нарежьте мелким кубиком.
Cut cucumbers into thin slices
Огурцы нарежьте тонкими ломтиками
Cut the boiled breast into small cubes.
Вареную грудку нарежьте небольшими брусочками.
To prepare the egg pancake: In a bowl, whisk the egg, milk, salt and pepper to taste with a fork or whisk.
Приготовье яичный блинчик: в миске взболтайте вилкой или венчиком яйцо, молоко, соль и перец по вкусу.
Then heat a frying pan with vegetable oil. Pour the egg mixture into the pan.
Затем разогрейте сковороду с растительным маслом. Вылейте яичную смесь на сковороду.
Fry the egg pancake until cooked through for 2-3 minutes on each side.
Обжарьте яичный блинчик до готовности в течение 2–3 минут с каждой стороны.
Assemble the salad: in a deep bowl, combine cucumbers, chicken, onions, egg pancake and mayonnaise. Add salt and ground black pepper to taste.
Соберите салат: в глубокой миске соедините огурцы, курицу, лук, яичный блинчик и майонез. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Mix thoroughly, place the salad on serving plates and serve. Bon appetit!
Тщательно перемешайте, выложите салат на порционные тарелки и подавайте. Приятного аппетита!
Garnish the salad with fresh herbs and half a quail egg.
Украсьте салат свежей зеленью и половинкой перепелиного яйца.