Place the marinating water in the refrigerator in advance; it should be ice cold. Peel the onion and cut into half rings. Wash the dill, dry on paper towels and finely chop. Prepare the kebab in advance for serving.
Воду для маринования заранее поставьте в холодильник, она должна быть ледяной. Лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Укроп вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко порежьте. Заранее приготовьте шашлык для подачи.
Pickle the onion. Place onion half rings in a deep container, add vinegar, stir. Then pour in ice water, add salt, sugar and stir again. Place the container with the onions in the refrigerator for 10 minutes.
Замаринуйте лук. Полукольца лука выложите в глубокую емкость, добавьте уксус, перемешайте. Следом влейте ледяную воду, добавьте соль, сахар и снова размешайте. Поставьте емкость с луком в холодильник на 10 минут.
Prepare pickled onions for serving. After 10 minutes, drain the onion in a colander and let the liquid drain. Then add chopped dill and stir. Add a little salt if necessary.
Подготовьте маринованный лук для подачи. Через 10 минут откиньте лук на дуршлаг, дайте жидкости стечь. Затем добавьте нарезанный укроп и перемешайте. При необходимости немного посолите.
Place the pickled onions in an elegant bowl and pour vegetable oil on top. Place the bowl next to the hot kebab.
Маринованный лук выложите в изящную пиалу, сверху полейте растительным маслом. Поставьте пиалу рядом с горячим шашлыком.