Rinse, dry, and cut the meat into small pieces in advance. Peel the onions and carrots.
Заранее промойте, обсушите, и нарежьте мясо на небольшие кусочки. Очистите лук и морковь.
Heat a frying pan, add sunflower oil, when it is hot, add pork, cut into pieces, grated onions and carrots. Simmer for about 15 minutes over low heat, stirring occasionally. Then add sour cream and spices, stir, simmer for no more than 10 minutes.
Раскалите сковороду, добавьте подсолнечное масло, когда оно нагреется, добавьте свинину, порезанную на кусочки, лук и морковь, натертую на терке. Тушите около 15 минут на медленном огне, периодически помешивая. Затем добавьте сметану и специи, перемешайте, тушите еще не более 10 минут.
Grease the prepared squid carcasses with sour cream and add the filling inside. It is better not to use a lot of filling; it is optimal if it is not higher than a centimeter from the edge of the carcass. Bake at medium temperature for about 12-15 minutes.
Подготовленные тушки кальмара смажьте сметаной, внутрь добавьте начинку. Лучше не использовать много начинки, оптимально, если она не будет выше сантиметра от края тушки. Запекайте при средней температуре около 12-15 минут.
Serve the squid carcasses, garnished with parsley sprigs, and also use a lemon wedge for decoration. If desired, everyone can sprinkle them on the squid carcass.
Подавайте тушки кальмара, украсив веточками петрушки, также используйте дольку лимона для украшения. При желании каждый сам сможет сбрызнуть ими тушку кальмара.