Prepare the squid, clean it. To make it easier to clean the squid, pour hot water over it for 2-3 minutes, then rinse under cold running water. Wash and peel the carrots.
Подготовьте кальмары, очистите. Чтобы кальмар было легче чистить залейте его на 2-3 минуты горячей водой, после промойте под холодной, проточной водой. Морковь вымойте и очистите от кожуры.
Cut the cleaned squid into thin strips. Chop the prepared carrots into thin strips. Rub the garlic cloves on a fine grater into a puree. Mix the ingredients, add vinegar.
Очищенные кальмары нарежьте тонкой соломкой. Подготовленную морковь нашинкуйте тонкой соломкой. Потрите зубчики чеснока на мелкой терке в пюре. Смешайте ингредиенты, добавьте уксус.
Heat vegetable oil in a hot frying pan and add to the main ingredients. Mix thoroughly and add Korean seasoning, you can add additional salt. Mix everything, the salad is ready.
На раскаленной сковороде разогрейте растительное масло, влейте к основным ингредиентам. Тщательно перемешайте и добавьте приправу по-корейски, можете дополнительно посолить. Все перемешайте, салат готов.
Place the Korean-style squid and carrot salad in a salad bowl.
Салат из кальмаров с морковью по-корейски выложите в салатник.