Wash the squid, peel and boil in salted water for a couple of minutes. Also boil the shrimp and peel them. Wash and dry the mushrooms, then thinly slice them into slices. Boil the eggs hard and cover with cold water, cool, then separate the prepared eggs into yolk and white. Then cool the carcasses and cut into thin, short strips.
Кальмары вымойте, очистите и отваривайте в подсоленной воде пару минут. Также отварите креветки и очистите их. Помойте и просушите грибы, затем тонко нарежьте их пластинками. Сварите яйца вкрутую и, залив холодной водой, охладите, затем подготовленные яйца разделите на желток и белок. Затем тушки охлаждаем и нарезаем тонкими недлинными полосками.
Heat a small amount of odorless vegetable oil in a frying pan. Add the champignons and fry them over medium heat, stirring occasionally. Cut the chicken protein and chilled squid into strips, and set the yolks aside until you mix the salad.
В сковороде разогрейте небольшое количество растительного масла без запаха. Выложите шампиньоны и при периодическом помешивании обжарьте их на среднем огне. Куриный белок и охлажденные кальмары нарежьте соломкой, а желтки отложите до момента смешивания салата.
Then place all the prepared ingredients into a deep container: cooled mushrooms, corn, shrimp, squirrels and squid cut into strips, grated cheese. Finely grate the yolks to the top. Season the resulting mixture with mayonnaise and stir. Taste the salad and, if necessary, add salt and pepper.
Затем в глубокую емкость поместите все подготовленные ингредиенты: остывшие грибы, кукурузу, креветки, нарезанные соломкой белки и кальмары, тертый сыр. Наверх мелко натрите желтки. Полученную смесь заправьте майонезом и перемешайте. Попробуйте салат на вкус и, если нужно, посолите и поперчите.
Serve the salad in portions, garnishing it with a sprig of parsley and sesame seeds.
Салат подавайте порционно, украсив его веточкой петрушки и кунжутом.