Prepare all the necessary ingredients and work surface. Rinse the vegetables and arugula and dry with a paper towel.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи и руколу ополосните и просушите бумажным полотенцем.
Peel the avocado, remove the pit, and cut into thin slices.
Авокадо очистите от кожуры, удалите косточку, нарежьте тонкими ломтиками.
Cut the tomatoes into slices.
Помидоры нарежьте на дольки.
Prepare the dressing: mix mustard and vegetable oil in a bowl.
Приготовьте заправку: в миске смешайте горчицу и растительное масло.
Assemble the salad: combine arugula and avocado in a deep bowl.
Соберите салат: в глубокой миске соедините руколу и авокадо.
Add tomatoes and dressing to bowl.
Добавьте в миску помидоры и заправку.
Mix the salad thoroughly.
Тщательно перемешайте салат.
Divide the salad among portioned plates and serve. Bon appetit!
Разложите салат по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the salad with pomegranate seeds and a slice of lemon.
Украсьте салат зернами граната и долькой лимона.