Make enough space for cooking, prepare a work surface and the necessary utensils. Peel the garlic.
Освободите достаточно места для готовки, подготовьте рабочую поверхность и необходимую посуду. Очистите чеснок от шелухи.
Boil the eggs hard, cool, and peel off the shells. Peel the squid carcasses from the film and boil for 1 minute in boiling salted water, then remove the carcasses from the water and cool, cut into small cubes.
Отварите яйца вкрутую, остудите, очистите от скорлупы. Тушки кальмаров очистите от пленки и отварите 1 минуту в кипящей подсоленной воде, затем тушки нужно будет достать из воды и остудить, нарезать мелким кубиком.
Also cut the cooled and peeled eggs into cubes. In a large bowl, mix all the salad ingredients: eggs, finely grated garlic and squid. Season the salad with mayonnaise. Divide the salad among the tartlets.
Остывшие и очищенные яйца также нарежьте кубиком. В большой миске смешайте все ингредиенты салата: яйца, натертый на мелкую терку чеснок и кальмары. Заправьте салат майонезом. Разложите салат по тарталеткам.
Serve the finished appetizer on a large platter. Place a teaspoon of red caviar on top of each tartlet and garnish with fresh herbs.
Подавайте готовую закуску на большом блюде. На каждую тарталетку выложите сверху чайную ложку красной икры и украсьте свежей зеленью.