Remove the skin from the pink salmon fillet. Wash the parsley root and peel the onion.
Очистите филе горбуши от кожи. Помойте корень петрушки, очистите лук от шелухи.
Cut the pink salmon fillet into small pieces and simmer a little. Chop the squid into straw and simmer as well. Combine fish and squid broths in one pan.
Порежьте филе горбуши на небольшие кусочки и немного припустите. Кальмары нашинкуйте соломой и также припустите. Соедините в одной кастрюле бульоны от рыбы и кальмаров.
Cut the parsley root into slices and chop the onion into strips. Sauté them in a heated frying pan with butter. Then add tomato paste.
Нарежьте кружочками корень петрушки, лук порубите соломкой. Пассируйте их на разогретой сковороде со сливочным маслом. Затем добавьте томатную пасту.
Cut the cucumbers into strips and simmer them as well. Bring the squid and fish broth to a boil, add vegetables and olives and cook for 5 minutes.
Нарежьте соломкой огурцы, также припустите их. Бульон из-под кальмаров и рыбы доведите до кипения, добавьте в него овощи и оливки и варите 5 минут.
To make the presentation truly chic, serve a couple of pieces of fish, a tablespoon of squid and olives in a deep plate. In a separate plate or, for example, a jug, serve the broth with olives and vegetables. Separately, serve a small plate with sour cream, lemon slices and herbs. Before eating, fish and squid will need to be poured with broth with vegetables and, if desired, add sour cream, lemon and herbs.
Чтобы сделать подачу по-настоящему шикарной, в глубокой тарелке подайте на стол пару кусочков рыбы, столовую ложку кальмаров и маслины. В отдельной тарелке или, например, кувшинчике, подайте бульон с оливками и овощами. Отдельно подайте маленькую тарелочку со сметаной, ломтиками лимона и зеленью. Перед употреблением рыбу и кальмары нужно будет залить бульоном с овощами и, по желанию, добавить сметану, лимон и зелень.