Wash and peel the peppers, carrots and zucchini, then cut into medium strips. Cut the chicken fillet into medium strips. Put water on to boil the noodles.
Перец, морковь и кабачок помойте и очистите, затем нарежьте средней соломкой. Филе куриное порежьте средними полосками. Поставьте воду, чтобы отварить лапшу.
Boil the udon noodles for 5-7 minutes. Drain it in a colander and rinse with cold water.
Лапшу удон отваривайте в течение 5-7 минут. Откиньте ее на дуршлаг и промойте холодной водой.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the chicken over high heat for about 5 minutes, add salt and pepper to taste. Then add vegetables to the chicken. While stirring, continue cooking over medium heat for another 5 minutes. Next, add noodles and soy sauce to the vegetables, mix gently and cook for another 3-4 minutes. If necessary, add salt and pepper to taste.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте курицу на сильном огне около 5 минут, посолите и поперчите по вкусу. Затем добавьте к курице овощи. Помешивая, продолжайте готовить на среднем огне еще 5 минут. Далее добавьте к овощам лапшу и соевый соус, аккуратно перемешайте и готовьте еще 3-4 минуты. При необходимости посолите и поперчите по вкусу.
Serve the udon in portions, season with soy sauce and sprinkle sesame seeds on top.
Подавайте удон порционно, заправив соевым соусом и посыпав сверху кунжутом.