Rinse the lamb under running water and remove the film, peel the onions and garlic.
Промойте баранину под проточной водой и снимите пленку, очистите лук и чеснок от шелухи.
Cut the lamb into fairly large pieces and fry in a preheated frying pan, greased on both sides until golden brown, then transfer the meat to a saucepan.
Нарежьте баранину довольно крупными кусками и обжарьте на разогретой сковородке смазанной жиром с двух сторон до золотистой корочки, затем переложите мясо в сотейник.
In a heated frying pan, sauté tomato paste and a spoonful of flour. In a separate frying pan with oil, fry the onion, cut into half rings, until soft.
На разогретой сковороде пассируйте томатную пасту и ложку муки. На отдельной сковороде с маслом обжарьте до мягкости нарезанный полукольцами репчатый лук.
Add sautéed flour and tomato paste, fried onion, finely grated garlic, salt and pepper to taste to the meat in a saucepan, pour broth over the meat and simmer until done for 35 minutes.
В сотейник к мясу добавьте пассированную муку и томатную пасту, обжаренный лук, натертый на мелкую терку чеснок, соль и перец по вкусу, залейте мясо бульоном и тушите до готовности 35 минут.
Serve lamb kavurma with buckwheat porridge. Place crumbly buckwheat on a serving plate, top with 2 pieces of lamb, pour the sauce in which it was stewed, and garnish with chopped fresh herbs.
Подавайте кавурму из барашка с гречневой кашей. На порционную тарелку выложите рассыпчатую гречку, сверху 2 куска барашка, полейте все соусом, в котором он тушился, и украсьте измельченной свежей зеленью.