Prepare beetroot broth. Pour 200 ml of boiling water over the diced beets and let it brew for 10-15 minutes, then pour 40 ml into a small bowl, which will go into the pink noodles. Brew green tea. Wash vegetables and meat under running water.
Приготовьте свекольный отвар. Залейте нарезанную кубиками свеклу 200 мл кипятка и дайте настояться 10-15 минут, затем отлейте в небольшую мисочку 40 мл, которые пойдут в розовую лапшу. Заварите зеленый чай. Помойте овощи и мясо под проточной водой.
Dilute 5 g of salt in water warmed to room temperature. Sift 200 g of flour into a container with water and knead into a homogeneous dough. Roll the dough into a ball, wrap it in a sealed bag and leave to rest for 30 minutes. Do the same with all types of noodles.
В согретой до комнатной температуры воде разведите 5 г соли. Просейте в емкость с водой 200 г муки и замешайте однородное тесто. Скатайте заготовку в шар, заверните его в герметичный пакет и оставьте на 30 минут отдыхать. Подобным образом поступите со всеми видами лапши.
After 30 minutes, lay a towel on the floor, place the bag of dough on it and cover it with another towel. Work the dough around for 40 seconds to get it flat like a pancake, then roll it back into a ball. Let it rest again for 30 minutes and repeat the procedure. In total, knead the dough 3 times, then place it in the refrigerator for 3 hours. After 3 hours, remove the dough from the refrigerator, roll it into a thin rectangular layer, sprinkle with starch and cut into strips 3 millimeters wide.
Через 30 минут постелите на пол полотенце, на него положите пакет с тестом и накройте его другим полотенцем. Походите по тесту 40 секунд, чтобы сделать его плоским как блин, а затем снова скатайте в шар. Снова дайте отдохнуть 30 минут и повторите процедуру. Всего вымешивать тесто надо 3 раза, затем оно помещается в холодильник на 3 часа. Через 3 часа достаньте тесто из холодильника, раскатайте в тонкий прямоугольный пласт, присыпьте крахмалом и нарежьте на полоски шириной 3 миллиметра.
Cut the breast into small cubes, pass the garlic through a special press and add to the chicken, pour teriyaki sauce over everything and marinate for 15 minutes. Prepare the udon noodles. To do this, place it in salted boiling water and cook for 3 minutes. Then the noodles will need to be drained in a colander and rinsed with cold water to avoid sticking.
Нарежьте грудку небольшими брусочками, пропустите чеснок через специальный пресс и добавьте к курице, залейте все соусом терияки и маринуйте 15 минут. Приготовьте лапшу удон. Для этого опустите ее в подсоленную кипящую воду и варите 3 минуты. Затем лапшу нужно будет откинуть на дуршлаг и промыть холодной водой, чтобы избежать слипания.
Cut carrots, zucchini and pepper into strips. Heat the oil in a frying pan and fry the meat in it until golden brown. Then add the vegetables and cook for another 7-8 minutes until the vegetables are al dente. After 7 minutes, add udon noodles to the vegetables and meat, stir and leave to steep for 5 minutes, covered.
Морковь, кабачок и перец нарежьте соломкой. Разогрейте на сковороде масло и обжарьте на нем мясо до золотистой корочки. Затем добавьте овощи и готовьте еще 7-8 минут так, чтобы овощи остались аль денте. Через 7 минут добавьте к овощам и мясу лапшу удон, перемешайте и оставьте на 5 минут под крышкой настаиваться.
Serve the finished udon noodles with vegetables and turkey on serving plates, sprinkle sesame seeds on top if desired, and garnish with fresh vegetables and herbs.
Подавайте готовую лапшу удон с овощами и индейкой на порционных тарелках, по желанию, посыпьте сверху кунжутом, а также украсьте свежими овощами и зеленью.