Rinse the lamb under running water and remove excess moisture, remove films.
Промойте баранину под проточной водой и удалите лишнюю влагу, удалите пленки.
Pass the garlic through a special press, grate the ginger on a fine grater. In a small bowl, combine garlic, ginger, salt, pepper and herbes de Provence. Rub the resulting mixture onto the meat.
Пропустите чеснок через специальный пресс, имбирь натрите на мелкую терку. В небольшой мисочке смешайте чеснок, имбирь, соль, перец и прованские травы. Натрите получившейся смесью мясо.
Preheat the oven to 180℃. Place the lamb coated with marinade in a baking sleeve, cover it with prunes on all sides and firmly pinch the edges of the sleeve. Place the lamb on a baking sheet and place in the oven to bake for 1.5 hours, then cut the top of the sleeve and let the lamb brown in the oven for another 5-10 minutes.
Разогрейте духовку до 180℃. Обмазанную маринадом баранину положите в рукав для запекания, обложите со всех сторон черносливом и прочно защепите края рукава. Положите баранину на противень и отправьте в духовку запекаться на 1.5 часа, затем разрежьте верх рукава и дайте баранине подрумяниться в духовке еще 5-10 минут.
Serve the cooked lamb on a large platter along with the prunes. Place a large piece of meat, prunes and chopped fresh vegetables onto portioned plates.
Подавайте готовую баранину на большом блюде вместе с черносливом. На порционные тарелки выкладывайте большой кусок мяса, чернослив и добавьте нарезку из свежих овощей.