Rinse the prunes and dry with a paper towel. Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water. Prepare the chicken fillet: place it in a pan, cover with cold water, add salt and put the pan on the fire. Bring to a boil and cook for 15 minutes until tender. Remove the finished fillet from the pan and cool.
Чернослив ополосните и просушите бумажным полотенцем. Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду. Приготовьте куриное филе: выложите его в кастрюлю, залейте холодной водой, посолите и поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения и варите 15 минут до готовности. Готовое филе достаньте из кастрюли, остудите.
Cut the onion into small cubes.
Репчатый лук нарежьте мелким кубиком.
Cut the boiled chicken fillet into slices.
Вареное куриное филе нарежьте ломтиками.
Chop the prunes finely.
Чернослив порубите мелко.
Grate the carrots on a coarse grater or cut into strips.
Морковь натрите на крупной терке или нарежьте соломкой.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Cut the eggs into small cubes or grate them on a fine grater.
Яйца нарежьте мелким кубиком или натрите на мелкой терке.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onions and carrots for 4-5 minutes over medium heat. Finally, add salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук и морковь 4-5 минут на среднем огне. В конце посолите и поперчите по вкусу.
Assemble the salad: place all ingredients in a deep bowl, add mayonnaise, salt and pepper to taste. Mix thoroughly. The salad is ready.
Соберите салат: в глубокую миску выложите все ингредиенты, добавьте майонез, соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте. Салат готов.
Serve the salad on serving plates, garnished with a generous handful of finely chopped fresh herbs and extra cheese.
Подавайте салат на порционных тарелках, украсив щедрой горстью мелко нарубленной свежей зелени и дополнительной порцией сыра.