Wash the chicken breast and vegetables under running water. Peel the onions and garlic.
Помойте куриную грудку и овощи под проточной водой. Очистите лук и чеснок от шелухи.
Cut the chicken breast into cubes, pour in teriyaki sauce and leave to marinate for 10 minutes. At this time, set the udon noodles to cook. Place it in boiling salted water and cook strictly according to the manufacturer's instructions. Drain the finished noodles and rinse with cold water.
Нарежьте куриную грудку брусочками, залейте соусом терияки и оставьте мариноваться на 10 минут. В это время поставьте вариться лапшу удон. Опустите ее в кипящую подсоленную воду и готовьте строго по инструкции производителя. Готовую лапшу слейте и промойте холодной водой.
Cut the peeled carrots and bell peppers, freed from seeds and stems, into strips, and the onion into half rings. Chop the garlic with a knife or pass through a special press.
Нарежьте очищенную морковь и болгарский перец избавленный от семян и ножки соломкой, а лук полукольцами. Чеснок измельчите ножом или пропустите через специальный пресс.
Turn on the “fry” mode in the multicooker, heat 2 tbsp. oil and send the chicken there. When all the liquid has evaporated from the fillet, it can be removed from the multicooker; the bowl will need to be washed.
Включите в мультиварке режим «жарка», разогрейте в ней 2 ст.л. масла и отправьте туда курицу. Когда из филе выпарится вся жидкость, его можно извлечь из мультиварки, чашу необходимо будет помыть.
Add onions, peppers and carrots to an empty slow cooker with a spoonful of oil, fry a little, then add 1 tbsp. teriyaki sauce and fry until the onion is soft. Then add the garlic and chicken, stir, add the udon noodles and stir again.
В пустую мультиварку с ложкой масла отправьте лук, перец и морковь, немного обжарьте, затем добавьте 1 ст.л. соуса терияки и обжарьте до мягкости лука. Затем добавьте чеснок и курицу, перемешайте, добавьте лапшу удон и снова все перемешайте.
Serve the finished noodles on serving plates. The serving can be additionally decorated with teriyaki sauce and fresh vegetables, you can even add olives.
Подавайте готовую лапшу на порционных тарелках. Сервировку можно дополнительно украсить соусом терияки и свежими овощами, можно даже добавить оливки.