Wash the chicken fillet, dry well with paper towels and cut into thin, medium-length pieces. Carefully peel the eggplant, zucchini and onion and cut into strips equal to the size of the meat. Boil water and heat a wok.
Поомойте куриное филе, хорошо обсушите бумажными полотенцами и разрежьте на тонкие кусочки средней длины. Баклажан, цукини и репчатый лук аккуратно очистите и нарежьте полосками, равными размеру мяса. Вскипятите воду и разогрейте сковороду вок.
Place rice noodles in boiling water and cook until tender, follow the instructions on the package. Then drain in a colander and rinse thoroughly in cold water to prevent the noodles from sticking together.
В кипящую воду отправьте рисовую лапшу и варите до готовности, следуйте инструкции указанной на упаковке. Затем откиньте на дуршлаг и тщательно промойте в холодной воде, чтобы лапша не слиплась.
In a preheated wok, fry the chicken over high heat for about 3-5 minutes, then add the chopped onion and fry until golden brown for another 2-3 minutes. Add zucchini and eggplants there and fry until soft. Pour soy and oyster sauces over everything and mix thoroughly. Also transfer the boiled noodles into the frying pan, cover with a lid and heat for about 2-3 minutes.
В заранее разогретом воке обжаривайте куриное мясо на сильном огне около 3-5 минут, далее добавьте нарезанный лук и жарьте до золотистого цвета еще 2-3 минуты. Туда же отправьте цукини и баклажаны и жарьте до мягкости. Залейте все соевым и устричным соусами и тщательно перемешайте. Отваренную лапшу также переложите в сковороду, накройте крышкой и прогревайте около 2-3 минут.
Sprinkle the finished dish with sesame seeds and chopped green onions.
Посыпьте готовое блюдо семенами кунжута и измельченным зеленым луком.