Wash the chicken fillet, pat dry with a paper towel and cut lengthwise into strips. Peel the carrots, grate them using a Korean carrot grater or cut them into thin strips. Cut the bell pepper into strips, first removing the stem and seeds. Cut the young zucchini into cubes. If the zucchini is a little overripe, cut off the peel and remove the core.
Куриное филе помойте, промокните бумажным полотенцем и разрежьте вдоль на полоски. Морковь очистите, натрите на терке для корейской моркови или нарежьте тонкой соломкой. Болгарский перец нарежьте полосками, предварительно удалив плодоножку и семена. Молодой кабачок нарежьте брусочками. Если кабачок немного перезрел, то срежьте с него кожуру и удалите сердцевину.
Place the udon in salted boiling water and cook over low heat for 5 minutes. The finished noodles should be soft, if not, cook for another 1-2 minutes. Drain the noodles in a colander and rinse with chilled boiled water.
В подсоленную кипящую воду положите удон и варите на небольшом огне 5 минут. Готовая лапша должна быть мягкой, если нет, то варите еще 1-2 минуты. Лапшу откиньте на дуршлаг и промойте охлажденной кипяченой водой.
Fry the chicken fillet in vegetable oil until golden brown. Add all the vegetables and fry, stirring constantly. There is no need to cover the pan with a lid.
Куриное филе обжарьте на растительном масле до получения румяной корочки. Добавьте все овощи и тоже обжарьте, постоянно помешивая. При этом накрывать сковороду крышкой не нужно.
Add soy sauce and cooked noodles to the pan, stir and cook for a few more minutes, stirring. Sprinkle the finished dish with sesame seeds.
Добавьте в сковороду соевый соус и сваренную лапшу, перемешайте и готовьте еще несколько минут, помешивая. Готовое блюдо посыпьте семенами кунжута.
Serve the zucchini and chicken noodles in serving bowls, garnished with finely chopped green onions.
Подавайте лапшу с кабачком и курицей в порционных мисках, украсив мелко нарезанным зеленым луком.